آیا شما هم دیده اید که گاهی عسل شکرک می زند و بلورهای ریز کوچکی درون آن شکل می گیرد؟! عده ای این عسل را خیلی نمی پسندند و در واقع ترجیح می دهند عسل را به همان شکل طبیعی اش یعنی زلال و شفاف مصرف کنند. در این مطلب خانومانه قصد داریم به این موضوع بپردازیم و توضیح می دهیم که چگونه این بلورهای ریز درون عسل شکل می گیرد و با چه ترفندی به سادگی می توانید عسل خود را به حالت اولیه برگردانید.

 

عسل کریستالی و رفع بلورهای کریستالی آن


خانومانه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کالج ها در آلمان a MUSIC CRAZY from DAGHAN PLANET بهترین درمان برای بیماریهای نشیمنگاه بهترین مشاور 09192046008 | ردیاب گنج یاب بیوتارا bio tara جماعت دانلود موزیک رپ معرفی جاذبه های گردشگری ایران و جهان سازمان مجاهدین خلق(خائنان پلید) نشریه روز آدینه